6.10.2007 г., 0:47 ч.

Не искам... 

  Поезия
659 0 3

Не искам да забравя 
твоите целувки...
Не искам да забравя 
твоите очи...
Не искам да забравя 
тебе, разбери!
Колкото и да боли,
не искам да забравя
онези дни...
В сърцето ми си ти
и там ще останеш завинаги!
Макар и наранена, моята душа
в нощта отново плаче,
да не бъде тя сама...
Спомени изплуват 
и топлят ме сега...
Не искам да забравя
теб и любовта!

© Веселина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??