16.02.2010 г., 20:22 ч.

Не искам 

  Поезия
720 0 0

Не искам друг освен теб.

Не искам други целувки да усещам,

не искам други устни да жадувам.

Не искам ничии прегръдки да ме топлят.

Не искам други очи да сънувам.

Не искам, не искам!

Не искам с друг да мечтая под звездите!

Не искам с друг да споделям мечтите си!

Не искам с друг да рисувам по плажа...

Не искам и никой друг не желая!

© Гергана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??