18.02.2006 г., 17:49 ч.

НЕ ИСКАМ 

  Поезия
616 0 2





           НЕ ИСКАМ

Не искам сега да бъда със нея,
Не искам и утре дори...
Не искам да уча, да свиря, да пея,
Не искам да пия дори...
Не искам аз да мечтая,
Не искам дори да играя...
Не искам аз да творя,
Не искам дори да чета...
А искам, ах искам, дъжд да вали
И гол и бос да шляпам дори...

Припев:
Не искам, аз искам, не искам и искам
Не искам и искам, не искам...
Толкова, колкото, колкото, толкова,
Всичко за нищо и нищо за всичко...
Ден и нощ, нощ и ден,
Всичко е толкоз безсмислено,
Всичко е толкоз безсмислено...
                                    ’92г.
-Акорди-
│C││Am││F││G│ 

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??