Не искам да обичам,
когато обичта разбива едно сърце,
а в една душа се разкрива,
че любовта пак не е налице...
И вече сам поне навлязoх в реалността жестока,
готов съм да хвана нова посока!
Но едва ли ще залича кръвта
от сърцето си,
с фалшивата усмивка на лицето си.
всичко е лъжа, обичам те още, обичам те повече и от преди...
© Стефан Христов Всички права запазени
сега му търся друга дефиниция ... но съвсем не е тази
някаква шибана липса е ... не е по - голяма обичта след загубата ...
или пък е ... не знам
някоя сутрин може и да си отговоря в стих ...