12.09.2007 г., 22:09 ч.

Не искам да виждам, че боли! 

  Поезия
445 0 2
 

Не искам да те помня със сълзи!

Не ти отиват, още повече за мен...

Аз зная - загуба боли...

 и трудно е да загърбиш този ден...




Не искам да виждам, че боли!

Така да тръгна е трудно...

Ний с теб ще бъдем сами,

но болката ще държи, за теб, сърцето ми будно!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??