12.07.2013 г., 21:43 ч.

Не искам да знам 

  Поезия
686 0 9

                  Не искам да знам

 

Аз не желая да знам дали друга си искал...

там във дългите нощи, под открито небе!

Аз не искам да знам как тях си обичал,

стига ми огъня, лумнал във мойто сърце!

 

Тях не ми ги описвай! Не искам да зная

как си ги любил безкрайно и целувал със страст!

Стига ми толкоз сега, че в твоите тайнства

скрил си моята обич омайна в захлас.

 

Няма да питам и те колко са искали

твоето тяло, див копнеж и любов...

Сега аз съм за тебе твоята истина

и вълнение влюбено... и тих благослов...

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??