24.04.2007 г., 23:41 ч.

НЕ ИСКАМ МНОГО 

  Поезия
956 0 18

Не искам много, а само да обичам,
в косите си да нося аромата на цветя.
Да съм в очите ти, онази гола истина,
от която се страхуваш - Любовта!

Да се превърна в пристан от надежда,
тъкан от най-топлите и пламенни мечти!
Не искам много, брегове от нежност...
Да обичам искам... И да ме боли!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??