1.08.2007 г., 12:39 ч.

Не желая 

  Поезия
591 0 3

Не желая точно теб да боли!
Пожелавам ти в очите звезди!
Пожелавам най-прекрасната сцена,
гдето няма душата ранена
да излита с превити мечти.
Не желая точно теб да боли...

Усмихни се - напред продължи,
всички роли в краката сложи.
Ти поиска да тръгнеш на път
но и розите, знаеш, бодат...
А и трънчета вече забили,
ще усетиш от новите сили.

Ти поиска да тръгнеш на път...
покорен и притихнал светът
днес блести като бяла звезда,
а на сцената ти си една!

30.07.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??