29.09.2007 г., 15:09 ч.

Не казвам "не" и "да" не казвам... 

  Поезия
1181 0 19
                                                                           посвещавам на палавника - Ангар

Пази се, Снежни ми човеко!
Аз огън съм и нямам жал...
Докосна ли те, даже леко -
ще се превърнеш в локва кал...

Аз тежко вино съм - горчиво...
След глътка ще си пристрастен...
Не бъркай питомното с диво,
че кръчмата е вечно в мен...

Уютно в свойта тиха есен
на всеки миг се наслади...
На мен просторът ми е тесен,
а корени си пуснал ти...

Не казвам "не" и "да" не казвам...
Майтап не нося на чатлак...
В живота знаците не спазвам...
Катастрофирам пак... и пак...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??