Биле омайно набрах
Тайни големи събрах
Огън в очите гори
Бяга сърцето трепти
Душата добра завладява
Биле омайно раздава
Магия силна открих
Болка и сълзи платих
С огън душата умих
С огън пожари гасих
Съдник не съм и не бях
В колко любови умрях
Отново се раждам по-нов
В пожари да влизам готов
Биле омайно или магия
Раздавам любов не крия
© Любомир Деничин Всички права запазени