2.03.2006 г., 22:55 ч.

Не ме мрази 

  Поезия
837 1 0

Умира бавно моето сърце,

не издържа ден без твоето лице.

Защо съдбата така реши,

да не знам къде си ти,

и да не разбираш колко ме боли?

Какво направих моля те кажи,

защо сърцето ми така рани?

Обичам те!Моля те не ме мрази.

Не искам друго,

освен да виждам твоите очи.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??