8.06.2007 г., 14:05 ч.

Не ме приемай никога за даденост 

  Поезия
2577 2 21
Не ме приемай никога за даденост...
За собственост... За твоя втора сянка...
Приспах ти ревността с привидна праведност,
но още съм в лъжите ветеранка...

Не ме изгубвай нейде по трасетата
със мисли за бита и проблемизми...
В двореца ти - по външност съм Принцесата...
По вътрешност съм Котаракът в чизми...

Не ме оставяй никога безчувствена!
Преследвай, предизвиквай, изненадвай...
За да го има в мене жаден устрема -
с живот във паралел не ме наказвай...

Не ме приемай никога за даденост...
Недей зазижда птицата във мене...
Подслон ми дай, храна - трошица заедност
и винаги ще кацам все при тебе...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??