18.02.2006 г., 13:16 ч.

Не ме спирайте 

  Поезия
1068 0 0
Не ме спирайте!
Бързам.
За среща.
И мислите ми тичат.
Нямам време
да ги запомня..
А как исках
в ред да бъдат.
Когато пред него застана
и звук няма да остане.
само с очи ще говорим,
с устни ще мълвим,
с ръце вплетени,
ще слеем душите си,
а телата ни жадни -
няма да молят за взаимност

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??