20.09.2005 г., 22:05 ч.

Не ми се сърди! 

  Поезия
1824 0 4

Ако някой ден погледнеш в очите ми
и разбереш, че съм плакала за теб,
не ми се сърди!
Не можах да спра навреме сърцето си,
не успях да му заповядам: "Не го обичай!".
Не устоях! Не ми се сърди!
Не ме питай защо не ти казах.
Знам, че обещах всичко да ти казвам.
Но това не успях. Не ми се сърди.
Ако някой ден осъзнаеш колко те обичам,
опитай се да ме разбереш.
Никой друг не ме е защитавал като теб.
Не съжалявам, че плаках за теб.
Съжалявам, че не ми позволи
да поправя счупеното в твоето сърце.
Можеше и да успея.
Не ми се сърди, че те обичам.
Аз не ти се сърдя,
че ме обричаш на самота.
Господи, защо те обичам толкова много...

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??