7.11.2005 г., 21:03 ч.

НЕ МОГА! 

  Поезия
1094 0 3

НЕ МОГА!
    Не искам да горя

                    ако пепел само ще остане.
Не искам да стоя

                                          Ако после тук стУдено ще ми стане.

 

 Не искам да вървя

                            ако вкръг обратно ще се върна.

  Не искам да димя

                  ако димът ще те обгърне.

 

   Не мога да обичам

                  ако ти ще бъдеш леден.

        Не мога да дотичам

                            знам, че вечно ще си вреден.

 

     Не мога и да плача

          там когато си до мен.

                             Не мога да посрещна здрача

                    ако ти от болка си пленен.

 

Не мога да живея

                         ако зная че без тебе ще горя.

                                          Но не мога цял живот по теб да тлея

                 и cъдбата си да погреба.

© Поля Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??