Днес реших и казвам го на глас!?
Друг ще ставам аз!
Не този който спомени събира ,
а този който ще ви ги сервира...
Нахакан ,непознат,изчанчен...
надъхан от лъжливи сенки
на хора уж познати но злобно извратени.
-Бисквитка ,някой ми поднесе....
Защо ли правя се на друг!?
Нима съм толкова пропаднал...
че да ставам за боклук.
Ех животе мой побъркан...
Обичам те такъв...
Дръж ме здраво в оковите зловещи....
Но знай ,никога не ще ме ти,
направиш друг.
© Ангел Всички права запазени