29.01.2006 г., 20:31 ч.

Не мога без теб..! 

  Поезия
915 0 1
Всеки нежен поглед към мен,
всеки жест,всеки опит за близост,
всички чувства,усмивки в деня ми
напомнят ми нежно на теб..

И потъвам в спомена мил,
в онзи ден,вълшебен за мен.
Връщам се в твойте обятия
и копнежа за твойте целувки..

И признавам пред себе си пак,
че немога без теб да живея,
че в деня ми си слънцето ти
и в живота ми нежната пролет!!!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??