4.09.2007 г., 12:18 ч.

НЕ МОГА ДА СЕ ВЪРНА 

  Поезия
622 0 9
 

НЕ МОГА ДА СЕ ВЪРНА


Не мога да се върна.

              Няма смисъл.

                         Какво да търся

                               в изоставен замък?

Отишлата си обич

              ме подтиска.

                         От буйното огнище

          няма камък върху камък.

Не мога да се върна.

             И не искам!

Ужасно!

              Моят свят

                      отново става черен.

Убийствено.

               И тъжно.

                          Но е истина         

Боли! Така боли!

               И как сама да се намеря?!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??