17.11.2005 г., 14:26 ч.

Не мога да спра да те обичам 

  Поезия
1134 0 7
Не мога да спра да те обичам


Всеки път се връщам там...
Имам чувството,
че ти си още тук.
Как искам още веднъж
да изживея онези мигове...
Бих дал всичко
да върна времето назад!
Да мога пак да те докосна,
да мога пак да те прегърна,
да мога пак....не мога!
Сега докосвам пясъка студен,
прегръщам вятъра пронизващ.
Морето яростно бучи;
дали и то за теб тъжи?
 
-------------------------------------
 
А беше толкова красива ти
онази нощ!
Вятъра развяваше косите ти,
луната осветяваше лицето ти,
замечтано гледаше морето;
очите, пълни с тъга...
 
---------------------------------------------
 
Всяка вечер те виждам там,
образа ти не бледнее....
Не избледняват и мечтите ми....
Не мога да спра да те обичам!



                                                                                                                            

© Венцислав Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??