2.07.2018 г., 2:17 ч.

Не на поскъпването на тока и парното! 

  Поезия » Гражданска
470 0 0

Спи народът сън дълбок,

а те вдигат му парно, ток.

А той е беден, гладен

и за правда жаден

и иска сносно да живее

или поне да оцелее,

а те посягат и на малкото, що има.

Стига, има си граница допустима!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??