1.09.2010 г., 16:48 ч.

Не отминавай 

  Поезия » Любовна
650 0 3

 

 

Критикуваш ме с поглед,

дистанцираш с очи,

докога ще продължава това, кажи?

И е толкова нелепо,

и виновна ли съм,

че те искам отново, отново...

че съм влюбена в тебе,

както в никого преди,

а ти ме отблъскваш

и това си личи...

 

 

Говори, говори, говори ми сега,

аз разтварям ти цялата своя душа.

Тихо влез там на пръсти,

докосни ме, ела,

за да върнем отново в нас любовта!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:7b5bc571

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??