31.08.2007 г., 18:13 ч.

Не плачи 

  Поезия
495 0 1
Помниш ли какво някога
ти обещах, да бъда винаги до теб.
Помниш ли, когато за ръка те държах
в тъмното, закрилях те, Скъпи...
Не се страхувай и сега няма да си сам.
Аз винаги ще съм до теб,
ще те пазя, просто няма да съм там.
Не се плаши, малки мой,
винаги ще те обичам.
Искаше ми се да имам избор,
да не те оставям, но трябва да вървя.
Не плачи, Скъпи, пак ще сме заедно,
но след време, не и сега.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??