19.02.2007 г., 5:56 ч.

Не плачи за мен 

  Поезия
523 0 4
Не плачи за мен,
ако утре кажа, че си тръгвам,
не стой отчаян и сломен,
защото любовтта в сърцето ми 
пак при тебе ще ме върне.

А тогава се пази,
от огъня в  миг ще изгориш.
Страст неутолима в мен гори,
а любовтта към тебе все по-силна става, разбери:
за тебе тя ще бъде като спасителна вода в пустиня.

А ти пий ненаситно, не се плаши...
Тя повече е от океан.
Ще се лее в теб като река.
Но като поточе ще гали слуха ти.
Пази я, само твоя е навеки!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??