1.08.2005 г., 8:37 ч.

Не познавам 

  Поезия
650 0 1
Не познавам очите си,
ако във тях
не съществува образа ти.

Не познавам и ръцете си,
ако във тях
не съществува пълнотата
на прегръдката ни.

Не познавам мисълта си,
ако тя
не е изпълнена със теб.

Не познавам и сърцето си,
ако във него
не пулсира щедро обичта ти.

Не познавам и нозете си,
ако и те
не са пристъпване към теб.

Не позната съм във дните си,
в които
съм толкова далеч от теб.

Не познавам себе си, когато
ми липсваш
като кротко съществуване ...

Не познавам себе си -
не се познавам...
Не познавам себе си без теб!

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силно желание да остане той в сърцето и в дните ти! Много е хубаво, Йоанна!
Предложения
: ??:??