22.11.2019 г., 20:48 ч.

Не сбогуване 

  Поезия » Любовна
177 1 0

Не се сбогувам с теб, но съм готова

да те загубя, с всяка фибра на душата си.

Готова съм да се простя с греховете си...

готова съм да се простя със страховете си...

 

Не се сбогувам с теб, но съм в очакване

на утрото, в което знам, че няма утре...

на утрото, в което ще погледна в очите ти

и там ще видя някой непознат...

 

Не се сбогувай с мен, но ми повярвай

Душите ни, познали се ще се разминат...

Сърцата ни, сбижили се, ще се отдръпнат...

Не се сбогуваме...не се разделяме...пак ще се срещнем...

 

Не се сбогувай с мен, не се сбогувам...

но някога ще се събудим без да има утре...

и ще се срещнем в някой друг живот...

Не се сбогувай с мен, не се сбогувам...

© Оля Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??