Винаги когато съм толкова близо
до любовта и тя ми убягва.
Това ми каза една жена.
Не се отказвай да я търсиш.
Имаш хубави очи, с които
можеш да запалиш мъжките сърца.
Имаш хубава усмивка, с която да подлудиш мъжете.
Имаш прекрасен глас, с който можеш
да разтопиш душата на някой принц.
Използвай ги, недей съдбата чака да ти помогне.
Нека тази нощ бъде твоето легло.
Нека звездите бъдат твоите орисници.
Нека луната бъде твоя принц
и ти да се влюбиш в него.
© Наско кирилов Всички права запазени