11.06.2007 г., 9:27 ч.

НЕ СЕ СТЪПИСВАЙ ОТ ДЪЖДА! 

  Поезия
679 0 1
                      НЕ СЕ СТЪПИСВАЙ ОТ ДЪЖДА!

                 Не се стъписвай от дъжда!
                 След всеки облак, слънце пак ще грей!
                 Събуждай се, чети, вълнувай се, мечтай!
                 Мечтите ще пребъдват! И пак ще стане рай!

                 Душата   пречисти, с  дъждовни  капки,
                 дори да преглътнеш и лоши, тежки хапки...
                 Плаха  и добра, търсеща в сърце промяна.
                 Обичай, дерзай! И пак ще бъдеш  желана!
              

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??