11.09.2022 г., 9:18 ч.

Не ща 

  Поезия » Хумористична
186 0 0

"Вземи жена!"-ръмжат у нас:

Не ща пък да се женя аз!

 

Спокойно искам да живея,

на воля искам да се смея,

а не нещастно да линея,

да се ядосвам час по час.

 

"Вземи жена !"- ръмжат у нас;

Не ща пък да се женя аз!

 

Не ща пък да се женя, мамо,

ще се побъркам после само 

и щастието ми голямо

ще хвръкне, може би, завчас."

 

"Вземи жена!"- ръмжат у нас:

Не ща пък да се женя аз!

 

Че няма тук поне едничка

що-годе хубава женичка -

какъвто съм, към мен да тичка ,

обхваната от буйна страст.

 

"Вземи жена!"- ръмжат у нас:

Не ща пък да се женя аз!

 

 

 

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??