26.08.2009 г., 15:21 ч.

Не си 

  Поезия
433 0 0

 

Не си

 

Не си ми рана,

нито искам да останеш.

Не съм (ма)мила,

нито нещо обещавала.

 

Няма да чуеш, да казвам,

че имам нужда от теб.

Само се гушкам по много

и често горещо.

 

Не си ми спомен.

Нито те рециклирам в бъдеще.

Не ще те лекувам

от онези лудости. Просто „не”.

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??