17.10.2008 г., 21:42 ч.

Не си отивай! 

  Поезия
649 0 10

Не си отивай, моя любов!

Не ме оставяй самотен и тъжен

в този свят тъй студен и суров

завинаги на себе си длъжен!

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??