6.10.2006 г., 14:28 ч.

Не си отивай пак 

  Поезия
847 0 2
  Не си отивай пак,
  остани при мене още малко само...
  Да изпушим по една цигара
  да допием виното в бутилката отдавна изветряло...
  Разкажи ми още за годините,когато бях далеч от теб...
  дали самотна беше или си щастлива с някой друг...
  А после аз ще ти разкажа......
  как не спях и как самотен бях
  и колко страдах, че не си до мен...
  и как копнеех за този днeшeн ден!
  Не си отивай пак......

© Вероника Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??