13.07.2007 г., 23:59 ч.

Не си за мен 

  Поезия
1075 0 3

Ти ме чу, когато ти  казах "обичам те",
чуй ме сега, когато те мразя.
Бях готова да умра за теб,
дори в краката ти да лазя.
От ръцете капят кървави сълзи,
а сърцето ми - пронизано със хиляди стрели.
Боли, но болката ще е до време,
от днес омразата ми става твое бреме.
Рано или късно ти ще съжаляваш,
но без да има кой да нараняваш.
Близо е денят, когато аз ще те забравя,
спомените в миналото ще оставя.
Ще се събудя от този кошмар,
а любовта ми за друг ще е дар.
Тя беше нещо, което ти не оцени
и за миг с презрение я замени.
Единствено това изпитвам аз,
дори не искам да се сещам за нас.
Сега ти си далече,
остани така, не идвай вече.
Предпочитам да бъда сама,
отколкото да чувствам само тъга.
Ще посрещна щастието в своя живот,
знам, че някъде там има любов.
Но не си ти човекът, който ще ми я даде,
ти живееш без нея и така ти е добре.
Аз също съм добре без теб,
и така ще бъде занапред.
Страдах и плаках с горчиви сълзи,
живота внезапно ти ми промени.
Забравих за усмивките и радостта,
душата ми изпълни се със самота.
Но сега съм вече друга,
разбрах, че съм била в заблуда.
И е нямало нужда всеки ден
да страдам за някой, който не е за мен.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Времето помага да преживеем всичко и да отсеем заблудата от истината!!!Привет!!!
  • Така е хубаво на моменти да си втълпяваме,че мразим тези които обичаме за да дишаме по леко, но и двете знаем , че това не е истина.Все даваме святото си на тези, които не го заслужават.
  • Наситено със злоба но ми харесва защото именно тези думи заслужават повечето мъже.Браво че пишеш така добре за чусрвата си !
Предложения
: ??:??