1.07.2007 г., 19:14 ч.

Не случайно 

  Поезия
523 0 0

Не случайно ни срещнаха, зная,
знаели са, че ти си за мен,
знаели са, че ти ще ме научиш
какво е да страдаш ден след ден.

Знаели са, че мога и без да обичам,
и без да летя,
знаели са, че не, не зная
какво е от любов да крещя!

И затова ни срещнаха, знай,
за да изляза от своя рай,
да видя какво е да скърбиш,
да усетя какво е сърце да делиш.

Да почувствам любов, болка и тъга,
да видя и да разбера,
че и аз умея да летя!

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??