14.08.2008 г., 14:42 ч.

не спирай да го правиш 

  Поезия
703 0 2

Просто танцувай, не спирай,

умората игнорирай.

Прави тези движения разчетени,

като есенни листа от вятъра отнесени.

Красива си така, продължавай,

не спирай, без дъх ме оставяй.

 

Обичам, когато танцуваш,

та ти сякаш рисуваш.

Тези краски най-различни,

напролет толкова прилични.

И с тези  толкова красиви нюанси,

получават се толкова стабилни баланси.

 

Невероятно красива си, не отричай

и безумец не ме наричай.

Е, вярно е, че съм леко отнесен,

но аз виждам пред себе си  ангел небесен.

 

Това е твоята магия,

не искай от мене да я прикрия.

 

© Сириус Блек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • чакам те да ми пишеш в скайп за да ми споделиш забележката си
  • различно е като звучене от другите ти стихотворение, които съм чела иии всъщност имам малка забележка, но мисля да ти я кажа лично, а не тук- публично :P
    поздрави за хубавото стихотворение
Предложения
: ??:??