27.12.2005 г., 19:27 ч.

НЕ СЪМ ИЗМИСЛЕНА 

  Поезия
748 0 3

НЕ СЪМ ИЗМИСЛЕНА

И само в часовете,

когато много ще си сам,

когато радостта от теб избяга,

и въздухът не стига в твоите гърди,

тогава може би единствено

ще съм за тебе глътка

жадувана, потребна красота.

До думите ми докосни се,

до нежността, която пее в тях.

Единствено, единствено тогава

ще мога да те приближа

и тихо с обич да ти кажа:

Не съм измислена!

Мен тук ме има!

Съществувам!

Аз чакам те на същата земя.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??