8.02.2006 г., 22:19 ч.

Не съм за теб ! 

  Поезия
970 0 1
Толкова много тъга има в очите ти,
толкова ли  си бил излъган ти.
Нима в живота вяра си изгубил ...
любовта те отминава вече ..
отминава те  като попътен знак..
не можеш да ме притежаваш
не  можеш на друг съм вече..
с друг живота си ще споделя..
недей меси се в моите дела..
недей спира любовта.
 Грях ли е, но не те обичам...
грях ли е, че сърцето ми на друг принадлежи..
друг обрече ме на страст.. друг а защо не ти..
вече е късно да ме спираш,
нищо вече не можеш да постигнеш,
болен си по мен, но това е  невъзможно,
болен си по мен..ала това е безбожно грешно,
знай не съм идеална.. друга заслужаваш,
пусни ме.. върви далече .. забрави ме..
 Ала туй, що това за теб е трудно,
погледни в небето ясно
и вярвай, че там съм аз сред безбройните звезди..
и че вече друг на мене принадлежи..
тогава разбери за своята жена омайна
която дорде света светува  ще остане вечно твоя..
мисли за нея..но уви това не съм аз!

© Мими Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??