12.10.2006 г., 17:07 ч.

НЕ ТЕ ОБИЧАМ!!! 

  Поезия
892 0 9
Не те обичам!! Чуваш ли?
Не те!!!

А, сега мълчание....
В очите ми сега не се чете -
ни злоба, ни любов, ни отчаяние.

Не те обичам!! Чуваш ли?
Не те!!!

И пак мълчание......
Всичко друго има в мен,
но няма и капчица страдание.
А, с такава мъка,
ронех всеки звук.
А, сега е тихо...ясно....
Моя път е вече друг!
Обърни се,
погледни ме,
и си върви безгласно.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??