31.03.2010 г., 15:39 ч.

Не ти отива ролята на Кай 

  Поезия » Хумористична
701 0 21

Не ти отива ролята на Кай,

да ти приличам мъничко на Герда,

е, приказката е със хубав край,

но аз се уморих да те преследвам.

 

Виж, Снежната Кралица ми харесва,

дворецът леден ще е моят Рай,

защо подскочи и се стресна,

о, да, ще ми е нужен по-млад Кай.

 

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??