3.06.2010 г., 21:38 ч.

***не заслужил*** 

  Поезия » Пародии
797 0 2
Отдавна Ви заглеждам, позволете,
в мечтите си поне да съм до Вас,
аз зная, че не ще ме изберете,
не съм с достоен профил и анфас.

Аз знам, не съм заслужил този дар,
прахта от крачките Ви да подишам,
и бидейки за Вас тъй низша твар,
едва ли бих посмял да Ви обичам.

Но тръпна в обожание пред Вас,
и всяка Ваша дума е закон,
а Вие упорита в любовта
отдавна принца чакате на кон.

Аз имам кон, но не е породист
ала е кон тъй млад и поривист!

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??