11.07.2023 г., 16:02 ч.

Не знаеш 

  Поезия
116 0 0

Ти не знаеш, какво причиняваш,
  с бездействията
       и действията си
                     разрушаваш. 

Няма начин да разбереш ти,
  да се промениш, да видиш 
         светлина в дни.
               И все пак, моят път 
  продължава напред,
               без да потъмнява от
         сенките твои вред.

Аз съм силна и 
     в себе си вярвам,
         твоето поведение 
   не ме смущава, не ме криви.
 Имаше човек, който ме улови,
     над бездната прелетях, 
          той ме подкрепи.

Той разпростря ръцете си, 
       силни и добри,
събра наранените ми късчета 
       и спокойствие сътвори.

                                                               

© Светлослава Колчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??