30.03.2024 г., 23:41 ч.

Не знам 

  Поезия
39 0 2

Залах какво, чука, а пироните криех...

надявах се да не успеят да ме разпнат.

Различен, странен, не преглъщащ

законите земни днес нищо не вършат.

 

Въжето претрито от опити стари...

изгубил отдавна и стари другари.

Вселената търси причини за хора...

Решили да тънат за болките диви.

 

Борбата дива за правда една

отдавна забравил е даже Света.

Горчи ми загара от барутния дим...

Дали чукът ми трябва,или Светът

е само игра.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Успешна нова седмица на всички прочели стиха!!!До нови!
  • "Заложих чука,а пироните скрих"
Предложения
: ??:??