19.02.2011 г., 15:33 ч.

Небе 

  Поезия
507 0 7

             да го докосна

             да го погаля

             да го преброя

             да го открехна

             какво има в теб

             зад теб

знам че

съм  под  теб

а ти си в мен

от теб капе любов

събирам в шепи

да измия лицето си

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??