13.08.2018 г., 17:41 ч.

Небесата 

  Поезия
195 0 0

на небесата

дверите затварят се

пред суетата

 

.............................................

 

алтернативно:

 

пред суетата

са затварят

небесата

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??