28.01.2007 г., 3:45 ч.

Небето се отвори... 

  Поезия
616 0 13
Небето се отвори
и заваля любов -
във вид на нежност и на ласки,
капчици дъждовни обливаха телата ни.

Земята се усмихваше -
щастлива се раззелени,
макар, че беше зима -
запари влюбена под нас.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??