6.01.2009 г., 8:51 ч.

Небето се разтворило 

  Поезия
788 0 8

На майка ми, която днес има имен ден

 

Небето се разтворило, когато

Исус се кръстил в древната Йордан.

Изпляскал гълъбът с крилата

и развълнувал се Йоан.

От този ден светът ги чества  -

Йоан Кръстител и реката

и от вечността до днеска

останали са живи имената.

Бъдете дълголетни, вечно живи,

дълго млади, здрави, мъдри!

И радвайте се всички вие -

ИМЕТО ви ще пребъде!


***

Честит имен ден на всички Йордановци и на Ивановците в аванс - да са ви живи имената и вие след тях живи и здрави!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??