Вятър подлудява хора и животни
оловни тъмно сиви облаци убиват цветове ярки от света
времето иска да спре и дъх от дух ще си поеме
за да задуха най-силно в бавно и широко ларго метроном на дървета върхове
протяжно соло на тромпет преплетено с фор и нах пиано шлаг
пейзаж от Ню Йорк 60s монотонно ленто-ларго-адажио
шейсет в часовников секундомер
само вятър полудява в порив от различно свое темпо
додекафонни оловно тъмно сиви облаци
убиват тези ярки Ню Йоркски звукове...
© Stew Carrey Всички права запазени