10.09.2007 г., 12:46 ч.

Недолюбена любима 

  Поезия
989 0 31
На кръстопът за теб живях
и кръстопътно те обичах,
и в този кръстопътен грях
аз всички роли разсъбличах.
Останах гола, непорочна,
изваяна от грешни пръсти,
вградена в спомен и заточена
на обич, зъзнеща в безпътица.
Останах твоя, но далечна,
във минало незабравимо,
обичаща те, безутешна,
твоя недолюбена любима.

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??