18.02.2016 г., 15:29 ч.  

Недоносче 

  Поезия » Хумористична
445 0 10

По повод на едно мое ,,стихотворение", публикувано в сайт ,,ОТКРОВЕНИЯ"

 

 

 

Що ли те написах,

що ли те предложих?

С тебе аз кандисах,

с тебе се изложих!

 

Искаш пет звездички,

искаш, да те хранят,

да те кичат всички

и да ти се кланят!

 

Хилав си и дребен,

носиш само скука,

май си непотребен,

махай се от тука!

 

Хайде, прибери се,

да те поокастря,

Стига! Не сърди се,

трябва ти  коластра!

 

Утре ще те пусна

още в първа смяна

и звезди ще пръскаш

с новата премяна!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??