20.07.2017 г., 11:20 ч.

Неискреното „Как си?“ 

  Поезия
265 1 3

Когато те попитат - „Как си?“,

отвръщаш, че с живота в крак си

и повече не продължаваш,

а и да питат - забраняваш...

 

Попитат ли отново - „Как си?“,

твърдиш, че като в слонски впряг си,

за поведение забравяш,

и мигом ги отдалечаваш...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??