Естествено, сред тази гмеж
иде ми да кажа ,,Беж!".
Но, нали съм темерут,
а за други-пълен шут
все си точа още щика,
дано някой ни извика.
Пийвам си и руйно вино,
,,Ботев" гледам го на кино.
По жените се заглеждам,
макар на 100 да им изглеждам
и им правя комплименти
без енергийни компоненти.
Хич не мога да си трая,
за кой е края и не зная.
Сърцето още е горещо
за любов... и още нещо.
Аз съм изчезващ индивид,
но не джендър-трети вид.
Да разбира кой как иска-
за ,, Пет на нож" поемам риска!
© Георги Янков Всички права запазени